Taller per aprendre LinkedIn

Si busques feina i vols aprendre a potenciar el teu perfil de LinkedIn apunta’t al taller

El taller de LinkedIn va adreçat a les persones amb discapacitat que busquen feina i es farà al llarg de dues sessions els dies 14 i 18 de juny de 10:00 a 14:00. Durant les sessions aprendrem a potenciar el perfil a aquesta xarxa de manera que sigui atractiu per a les empreses que busquen personal. També aprendrem a fer contactes, recerques d’empreses i ofertes laborals.

Aquesta formació es farà través de zoom i per accedir-hi és important tenir un perfil creat a LinkedIN, que durant el taller millorarem i complementarem. Igualment, per accedir a aquesta formació és imprescindible tenir ordinador i telèfon mòbil, ja que s’utilitzaran les dues eines per fer pràctiques.

Inscriu-t'hi

(*) Camps obligatoris

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web *

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!