Tornen les beques femtalent

 Tenim 5 beques femtalent per a estudiants amb esclerosi múltiple i/o discapacitat

La Fundació Esclerosi Múltiple, conscient de l’evolució de les demandes professionals, vol contribuir a través de les beques femtalent, a facilitar la formació de persones amb discapacitat i avançar cap a un model de societat més just i inclusiu.

Les beques femtalent pretenen millorar la formació i inserció laboral de les persones amb discapacitat, empoderant-les a través d’un perfil professional que els hi faciliti l’accés a oportunitats laborals més especialitzades. Així, afavoreixen la integració sociolaboral. Igualment, contribueixen a fer efectiu el principi d’igualtat d’oportunitats i trenquen estereotips prefixats. Aquests situen a les persones amb discapacitat en ocupacions de més baixa qualificació.

Les inscripcions es poden fer des del dia 1 de setembre fins al pròxim 13 de novembre a les 6 de la tarda.

Qui pot accedir a les beques?

Les beques femtalent es poden demanar per finançar qualsevol itinerari personalitzat de formació ocupacional que inclogui cicles formatius superiors, estudis universitaris, de postgrau i o màster, o d’altres especialitzacions cursades a Catalunya on prèviament s’hagin matriculat els/ els alumnes amb discapacitat (o amb clara intenció de fer-ho).

Igualment, per poder ser-ne beneficiari/a, es tindran en compte altres necessitats personals entorn dels drets universals d’accessibilitat, que puguin resultar limitadors perquè la persona continuï o iniciï els estudis superiors.

Hi ha cinc beques femtalent de 2.000 € cadascuna pel curs 2023-2024. La Fundació Esclerosi Múltiple durà a terme la gestió de les ajudes econòmiques que s’adreçaran a finançar aquests estudis, fent el pagament d’aquestes, durant el mes de desembre del 2023 o gener 2024 (sempre que s’hagi presentat tota la documentació obligatòria requerida).

Per accedir a les beques, llegeix les bases, omple les dades i fes-nos arribar la documentació a femjobs@fem.es

Les beques femtalent són possibles gràcies al suport de les següents empreses: Zurich Insurance PLC, Clarivate, The Fork, It-Notw i Bristol Myers Squibb.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!