Una galeta amiga pel Dia Mundial de l’EM a la demarcació de Tarragona

La Galeta Amiga es pot comprar en més de 20 forns i pastisseries i és solidària amb l’esclerosi múltiple

 

Galeta Amiga, Cambra de Comerç de Reus

Des d’ara i fins al dia 30 de maig, quan se celebra el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, una vintena de pastisseries i forns de Tarragona s’uneixen de forma solidària i venen “la Galeta Amiga”.

Es tracta d’una galeta solidària, elaborada amb mantega, que compta amb la col·laboració del Gremi de Forners del Baix Camp, el Gremi de Pastissers de les comarques de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus.

Cada forn té la seva pròpia galeta que comercialitza a 3,5 euros el paquet, d’aquest 2,5 es destinen a l’esclerosi múltiple.

Aquest és el segon any que els forns i pastisseries de la demarcació de Tarragona celebren aquesta iniciativa. Pots tastar la galeta als següents forns: Caelles, Huguet Pili, Huguet Josep M., Mariné, Pa Bo, Sistaré (Reus), Sistaré (Tarragona), Racionero (Castellvell i Reus), La Glòria (Miami Platja), Sant Salvador/Quin Cacau (Cambrils i Reus) i Cal Tullet a l’Espluga de Francolí.

També trobaràs la galeta amiga a les següents pastisseries: Caelles, Padreny i Poy (Reus), Conde, Trill, Palau i Montserrat (Tarragona), La Confiança (l’Arboç), Ferrer (l’Espluga de Francolí), Federico (Gandesa), Sant Salvador/Quin Cacau (Cambrils i Reus) i Pepi (Ulldemolins).

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!