Podem prevenir l’esclerosi múltiple?

És possible la prevenció de l’esclerosi múltiple? El dijous 26 de maig en parlarem amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple i el Cemcat commemoren el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple el dijous 26 de maig amb una conferència amb el títol: Podem prevenir l’esclerosi múltiple?

La conferència es farà al Cemcat el 26 de maig de 5 a 6 de la tarda i encara que hi ha 30 plades presencials es podrà seguir en línia. A la conferència, hi participaran Albert Salazar, director gerent de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron; Xavier Montalban, cap del servei de Neurologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i director del Cemcat; la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera; la doctora Íngrid Galan, coordinadora de la unitat de neurorehabilitació de la FEM a Barcelona, i l’infermer i fisioterapeuta Samuel Sánchez.

Programa: Podem prevenir l’esclerosi múltiple?

 17.00 h Benvinguda. Dr. Albert Salazar. 

Novetats en l’esclerosi múltiple. És possible la prevenció de la malaltia? – Dr. Xavier Montalban.

17.15 h Wellness i hàbits saludables – Dra. Ingrid Galan i Sr. Samuel Sánchez.

17.35 h Conversa entre una persona amb EM i Sra. Rosa Masriera.

17.50 h Torn de preguntes.

18.00 h Fi de l’acte.

Si hi vols assistir presencialment. Envia un correu electrònic a mmunoz@fem.es assenyalant el teu nom i telèfon i si vindràs acompanyat/acompanyada. Les places presencials són limitades i es confirmaran per ordre de petició.

Si vols seguir l’acte en línia, inscriu-te i si tens preguntes o dubtes sobre la prevenció de l’EM i els hàbits saludables, afegeix-los en l’apartat de comentaris per poder-los tractar el dia 26. 

Inscripcions en línia

Nom(Obligatori)
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd

2 comentaris

  1. carlos peruga pontaque ha dit:

    Que garantias tiene el tratamiento

  2. carlos peruga pontaque ha dit:

    te cura l.esclerosis múltiple

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!