Esmorzar solidari per l’EM a Sabadell Seguros

L’esmorzar solidari on-line destina els fons recaptats a la FEM i al Centre Especial de Treball (femcet)

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, les companyies d’assegurances BanSabadell Vida, Pensiones y Seguros Generales van organitzar un esmorzar solidari amb tot el seu personal. A la trobada, es va convidar a la directora del servei d’Intermediació Laboral i Empreses de la Fundació Esclerosi Múltiple, Eva Navarro; a la directora del centre especial de treball femcet, Marta Alzina, així com a la treballadora del femcet, Susana Moreno perquè poguessin compartir la tasca que fan perquè les persones amb esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques puguin treballar en un entorn normalitzat.

Gairebé 200 persones es van connectar a la presentació i van mostrar en tot moment la seva empatia i motivació perquè aquest tipus d’accions les segueixin apropant a realitats que són una mostra de la societat diversa en la qual vivim.

Mitjançant el testimoni de la Susanna, van poder conèixer tot el procés d’empoderament que ha viscut des de fa 3 anys quan va entrar a formar part del servei d’intermediació laboral de la Fundació Esclerosi Múltiple. Al llarg d’aquest temps, s’han valorat les seves competències professionals en base al seu perfil administratiu, ha recorregut un itinerari de treball prèviament pactat, ha assistit a tallers, ha cobert una suplència com a recepcionista al Cemcat, fins avui que treballa a les noves oficines de Sabadell Seguros.

Segons Marta Alzina: “el valor afegit d’externalitzar serveis a través de el centre especial de treball femcet és que som un referent en temes d’atenció telefònica, tasques administratives i manipulats així com de l’outsoursing com per exemple, el que tenim amb Banc Sabadell amb 3 persones realitzant diferents funcions de gestió de correu, missatgeria, escaneig i altres tasques administratives.”

Dins de les línies estratègiques i el pla de sostenibilitat de les companyies de Sabadell Seguros (BanSabadell Vida, Pensiones i Seguros Generales), es porten a terme diferents iniciatives de voluntariat corporatiu i es fomenta la participació per a la captació de fons destinats a projectes solidaris. Gràcies a aquestes activitats, durant l’any 2020 es van aconseguir més de 38.230 € en donacions, amb una dedicació de més de 1.000 hores.

Les aliances amb el teixit empresarial, són imprescindibles per seguir treballant la reducció de les desigualtats en matèria d’ocupabilitat i fomentar així una plena inclusió de les persones amb discapacitat a l’empresa privada.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!