El tortell de Reis més solidari i teatral

Els tortells de Turris portaran el rei, la fava i sortegen entrades de teatre de regal

Els forns barcelonins Turris, posen a la teva disposició el tortell de Reis més solidari i teatral. I és que el tortell de Reis d’aquesta firma, creada l’any 2008 a Barcelona, serà solidari amb l’esclerosi múltiple. Per cada tortell venut, Turris donarà 50 cèntims a la FEM per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. 

Però el tortell de Turris a més de ser solidari amb l’esclerosi múltiple és també teatral perquè a més del rei i la fava inclou el sorteig de 150 entrades dobles de regal. 

Escaneja el QR que trobaràs al tortell i segueix les instruccions. Si tens un tortell amb premi t’enduràs 2 entrades de teatre.

El tortell de Turris està apadrinat per actors i actrius de l’escena catalana. Són Pere Arquillué, Àngels Gonyalons, Queco Novell, Jordi Díaz, Joan Pera i Agnès Busquets.

Els fons recaptats es destinaran als serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple, així com a la recerca científica de l’EM.

On pots comprar el tortell?

Turris té una trentena de botigues, principalment a Barcelona i quatre a Sant Cugat. També té establiments a Badalona -Francesc Layret-, Sabadell -la Rambla- i Granollers -Alfons IV-. Així que si aquests Reis vols menjar un tortell artesanal, solidari i teatral, a partir del 2 de gener ja pots encarregar el teu en persona o en línia a www.turris.es

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!