El Congrés europeu d’EM serà virtual

El Congrés europeu per al tractament i la recerca de l’esclerosi múltiple (ECTRIMS) abordarà tots els aspectes de l’EM

Ectrims, trobada europea de l'esclerosi múltiple

El Congrés europeu d’esclerosi múltiple ECTRIMS, que se celebrarà entre el 13 i el 15 d’octubre, serà virtual i abordarà tots els aspectes de l’EM. Hi participaran experts en esclerosi múltiple de 100 països diferents i hi haurà 9.000 participants.

 

El Congrés s’ha dividit en 4 temes principals: teràpies, clínica, patogènesis i biomarcadors.

 

El director del Cemcat i cap del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron, Xavier Montalban, participarà en l’ECTRIMS tractant l’esclerosi múltiple progressiva, mentre que el subdirector del Cemcat, Jaume Sastre-Garriga, ho farà tractant l’esclerosi múltiple remitent-recurrent i la infermera de l’institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) Marina González, abordarà el paper de les infermeres.

Durant el congrés es parlarà de la covid, de com afecta les persones amb EM, de cèl·lules mare, remielinització, tractaments, del diagnòstic de l’esclerosi múltiple, dels diferents símptomes, de la qualitat de vida i de la neurodegeneració, entre molts d’altres.

Els organitzadors han dissenyat espais de trobada virtuals per compartir igual com es faria si el congrés s’hagués celebrat de forma presencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd