Consells per fer fisioteràpia a casa

El 8 d’octubre es farà un webinar amb dues fisioterapeutes que oferiran recomanacions per fer exercicis des de casa amb seguretat

Amb el títol “Mou-te a casa, recomanacions de fisioteràpia a domicili”, la sessió oferirà un ventall de possibilitats d’exercicis per millorar i/o mantenir la força muscular, l’equilibri, la coordinació i la resistència a la fatiga .

La conferència-taller on-line estarà dirigida per les dues fisioterapeutes del centre neurorehabilitador de la Fundació a Lleida, Marta Lordan i M. Eugènia Lacasa, començarà a les 4 de la tarda i durarà una hora.

La sessió se centrarà  en les persones amb esclerosi múltiple amb qualsevol nivell de dificultat física i hi haurà un torn de preguntes dels participants. Per participar-hi no cal tenir preparat cap material.

Si t’interessa, inscriu-t’hi i t’enviarem l’enllaç per connectar-te.

2 comentaris

  1. Mariaina ha dit:

    Tinc una tendinitis del bíceps braquial dret

    1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

      Hola Mariaina, en cas de tenir una lesió el millor és que puguis consultar amb els teus professionals sanitaris de referència quins exercicis són els més adequats per a realitzar, tenint en compte la teva situació actual i evitar d’aquesta manera, noves lesions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd