4 tallers útils per trobar feina

La Fundació Esclerosi Múltiple i l’empresa TDF Group organtizen 4 tallers per trobar feina

La Fundació Esclerosi Múltiple i l’empresa TDF Group han arribat a un acord segons el qual gràcies al programa de voluntariat TDF Forma s’impartiran durant els mesos de maig i juny 4 tallers per trobar feina. Els tallers seran impartits per membres voluntaris de TDF Group, experts en les diverses matèries.

Els tallers es faran a la seu de la Fundació Esclerosi Múltiple a Barcelona -carrer Tamarit 104- i duraran 2 hores, de 4 a 6 de la tarda. El primer tindrà lloc el 16 de maig i tractarà sobre un dels sistemes de gestió que més demanen les empreses, el SAP. Posteriorment, el 30 de maig hi haurà una sessió sobre un altre sistema de gestió: el Navision. Els altres dos tallers que se celebraran són: el 23 de maig,  en una sessió que tractarà sobre què valoren els reclutadors a l’hora de fer una entrevista i com vèncer les pors en un procés de selecció i el  6 de juny. La sessió del juny se centrarà sobre el procés de facturació, pagaments i cobraments. Durant el taller, es donaran eines per fer plantilles, albarans i factures, modalitats de pagament i fòrmules bàsiques d’excel per a finances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd