Nou grup d’adults amb EM

Obrim inscripcions pel grup d’adults amb esclerosi múltiple de Barcelona

Grup d'adults

La Fundació Esclerosi Múltiple ha obert les inscripcions pel grup d’adults amb EM que s’iniciarà el 14 de gener i es reunirà quinzenalment els dimarts de 4 de la tarda a dos quarts de sis. En total se celebraran 10 sessions fins el 19 de maig, que és quan està previst que finalitzin les trobades, que tenen lloc a l’Espai Calàbria, carrer Calàbria 66.

Si tens 40 anys o més i esclerosi múltiple i t’agradaria conèixer altres persones amb la malaltia per compartir aspectes de l’EM, apunta’t al programa!

Fins ara tots els grups de persones amb EM que s’han organitzat han tingut un balanç molt positiu. Durant les sessions es tracten aspectes com l’impacte del diagnòstic, la comunicació amb la família i els amics, la feina o la incertesa cap al futur entre d’altres. La psicòloga de la Fundació a Barcelona i la treballadora social  dirigeixen i coordinen les trobades.

1 comentari

  1. Nuria ha dit:

    He de buscar la manera de anar.
    Espero que sigui possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd