Més per a la inclusió laboral

La Fundació serà membre actiu de la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona a partir del gener de 2020

Xarxa per a la inclusió laboral

La Fundació Esclerosi Múltiple serà membre actiu de la Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona a partir del gener de 2020. A banda de la Fundació també s’incorporen a la xarxa a partir del gener l’Associació per a la Rehabilitació de les persones amb problemes de salut mental i el Centre d’Higiene Mental les Corts.

La Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona és una iniciativa d’entitats que treballen amb persones amb discapacitat i que volen donar resposta a les situacions de vulnerabilitat. Per això van unir forces per construir un model de Barcelona per a la inclusió laboral que permetés establir estratègies tant amb entitats públiques com privades i, d’aquesta manera, incrementar la capacitat d’acció de la ciutat i generar coneixement al voltant de la inclusió. A més, la xarxa permet fomentar l’ocupació a l’empresa ordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd