Còctel per l’EM

El còctel té una versió amb alcohol i una sense i ha estat expressament creat per l’esclerosi múltiple

Còctel solidari per l'EM de la Diva de Girona
Còctel solidari per l'EM

La Diva, restaurant cocteleria i espectacles de Girona ha creat un còctel solidari per l’esclerosi múltiple.

Es tracta d’una creació del bartender Sergi Ruibal pensada per compartir les bones EMocions que es viuen a La Diva i donar suport a les persones amb esclerosi múltiple. El còctel té versió amb alcohol i sense. La versió amb alcohol té com a ingredients principals vodka, suc de taronja i passoa mentre que la que no té alcohol té suc de taronja, falernum i un toc de vainilla, entre d’altres.

La idea de Susanna del Saz, directora gastronòmica i artística del local, és oferir aquests còctels tot l’any, i fer una aportació de 4 € per cada còctel a l’esclerosi múltiple. L’establiment ofereix la versió amb alcohol (10 €) i sense (8 €) i tots dos són boníssims.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd