Apunta’t al nou grup de joves amb EM

Comencem el grup de joves amb EM ja i per primera vegada des de la pandèmia tornem al format presencial els dimarts a la tarda a Barcelona

T’agradaria participar en un grup de joves amb esclerosi múltiple (EM) a Barcelona? Afanya’t que en comencem un ja i per primera vegada després de la pandèmia ho fem en format presencial. Últimes places!

Si ets jove, entre 18 i 35 anys, ets de Barcelona o rodalia i t’agradaria conèixer a persones amb esclerosi múltiple, ara en tens l’oportunitat. Les trobades són quinzenals i se celebren els dimarts de 16:00 h a 17.30 h a la seu de la Fundació Esclerosi Múltiple a Barcelona, carrer Mare de Déu del Remei 31-37 -Barri de Poble-sec-.

Un espai per compartir

L’objectiu del grup és crear un espai on poder conèixer altres persones amb esclerosi múltiple amb situació similar i poder compartir vivències i experiències. Les sessions estan dirigides per una psicòloga i una treballadora social i s’aborden temes que afecten i preocupen a les persones joves amb esclerosi múltiple com la família, els amics o la feina en relació amb la malaltia. Fins ara ja s’han fet altres grups de joves i el resultat ha estat molt positiu.

Les places per participar en el grup de joves són limitades. Si t’interessa omple ja el formulari!

Nom
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!