Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Oberta la convocatòria a les beques femtalent

1 de setembre, 8:00 am - 13 de novembre, 6:00 pm

Beques femtalent

La Fundació Esclerosi Múltiple ha obert la convocatòria a les beques femtalent, per facilitar la formació de persones amb discapacitat i avançar cap a un model de societat més just i inclusiu.

Les beques femtalent pretenen millorar la formació i inserció laboral de les persones amb discapacitat, empoderant-les a través d’un perfil professional que els hi faciliti l’accés a oportunitats laborals més especialitzades.

Les inscripcions comencen el dia 1 de setembre fins el pròxim 13 de novembre a les 6 de la tarda.

Qui pot accedir a les beques?

Les beques femtalent es poden demanar per finançar qualsevol itinerari personalitzat de formació ocupacional que inclogui cicles formatius superiors, estudis universitaris, de postgrau i o màster, o d’altres especialitzacions cursades a Catalunya on prèviament s’hagin matriculat els alumnes amb discapacitat (o amb clara intenció de fer-ho).

Igualment, per poder ser-ne beneficiari/a, es tindran en compte altres necessitats personals entorn dels drets universals d’accessibilitat, que puguin resultar limitadors perquè la persona continuï o iniciï els estudis superiors.

Hi ha cinc beques femtalent de 2.000 € cadascuna pel curs 2023-2024. La Fundació Esclerosi Múltiple durà a terme la gestió de les ajudes econòmiques que s’adreçaran a finançar aquests estudis, fent el pagament d’aquestes, durant el mes de desembre del 2023 o gener 2024 (sempre que s’hagi presentat tota la documentació obligatòria requerida).

Per fer la inscripció és obligatori llegir les bases i omplir el formulari que trobaràs a  https://www.fem.es/tornen-les-beques-femtalent/. I recorda que també cal omplir les dades d’inscripció que hi ha sota aquestes línies. 

Les beques femtalent són possibles gràcies al suport de les següents empreses: Zurich Insurance PLC, Clarivate, The Fork, It-Notw i Bristol Myers Squibb. 

Inscripcions

Contingut exclusiu pels membres de la Comunitat EM

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!

Mostra els detalls

Inici:
1 de setembre, 8:00 am
Finalització:
13 de novembre, 6:00 pm
, , ,