Informació editorial

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), entitat sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, té com un dels seus objectius oferir informació sobre aquesta malaltia neurològica sobre la qual encara hi ha molta desinformació.

Des de la Fundació volem donar resposta a les persones amb esclerosi múltiple, als familiars i persones cuidadores així com a la societat, que demana cada vegada més informació. Els continguts que oferim tenen com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, així com divulgar els avenços en la investigació i els darrers articles científics publicats i fer-los arribar a tots els agents implicats. Entre altres qüestions d’interès, s’inclouen articles sobre assessorament legal i es posa especial èmfasi en aconseguir la màxima difusió dels recursos i de les ajudes disponibles per a les persones amb esclerosi múltiple.

La fiabilitat de tota la informació que oferim està garantida per una comissió d’experts i professionals de la salut que col·laboren habitualment amb la Fundació Esclerosi Múltiple. Així, doncs, la plataforma compta amb l’assessorament i suport del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat). Aquests són els membres del consell de redacció:

  • Sara Navarro, Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (col·legiada nº 23.565)
  • Maria Jesús Arévalo, Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (col·legiada nº 12.683)
  • Carme Santoyo, Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (col·legiada nº 1.223)
  • Breogán Rodríguez, Col·legi de Metges de Catalunya (col·legiat nº50.763)
  • Patricia Mulero, Col·legi de Metges de Catalunya (col·legiada nº51.938)

 

La informació publicada a la web de la Fundació i de l’Observatori de l’Esclerosi Múltiple ha estat plantejada per donar suport –i no pas reemplaçar- a la relació entre una persona amb esclerosi múltiple/visitant d’aquest lloc web i el seu metge. En cas de patir problemes de salut, consulti el seu metge.

Última actualització: 28/12/2021