Vine a veure FitzRoy amb la FEM al teatre Borràsimage

06/11/2023 al 21/12/2023

Vine a veure FitzRoy amb la FEM al teatre Borràs

4.370 € aconseguits de 5.000 €

La FEM té entrades solidàries per veure Fitzroy, la comèdia que es reposa a Barcelona després de l’èxit obtingut durant la primavera passada. Les entrades solidàries són pel 21 de desembre a les 8 del vespre al Teatre Borràs de Barcelona i es poden adquirir per 20€.

L’argument

Fitzroy és la comèdia de Jordi Galceran (El mètode Gronholm) dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell: Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul, Natàlia Sánchez i Mima Riera.

Quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, una muntanya situada al camp de gel de la Patagònia sud, entre Argentina i Xile, una de les vies més complicades del món mai assolida per una cordada femenina. El mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, arrecerades en un sortint de la roca, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se. Continuar significaria assumir riscos que no havien previst i que poden posar en perill les seves vides, rendir-se seria renunciar a la possibilitat d’assolir una fita que potser no podran repetir mai.

On són les entrades?

Totes les entrades que tenim actualment estan situades a l’amfiteatre.

Entrega d’entrades i assignació de seients

La FEM assignarà les butaques per ordre de compra. Un cop feta la compra rebràs un correu electrònic amb el comprovant.

Podràs recollir les teves entrades a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. Obrirem la taquilla una hora abans que comenci l’espectacle, pel que a partir de les 19h ja podràs venir a buscar-les. Recorda que hauràs de portar el comprovant per poder recollir-les!

 

Crea una iniciativa solidària per l’Esclerosi Múltiple

T’agradaria ajudar a millorar la qualitat de vida de persones amb esclerosi múltiple?

A la Fundació Esclerosi Múltiple som conscients que necessitem el suport de persones voluntàries per ajudar-nos a difondre el nostre missatge de conscienciar i tractar de sensibilitzar la societat sobre la malaltia.

×
Carregant…