Donar visibilitat a allò invisibleimage

22/01/2024 al 05/06/2024

Donar visibilitat a allò invisible

16.376 € aconseguits de 20.000 €
Repte Titan Desert x Moove Foundation x FEM

La SKODA TITAN DESERT MOROCCO és molt més que una cursa pel desert: són sis dies de constants reptes i de molta superació personal. Ens enfrontem al desert, a les seves dunes, a la calor i a etapes de més de 100km en les condicions més adverses. Una prova única al món en la qual els participants haurem de donar-ho tot i portar el nostre cos al límit per a aconseguir superar les etapes i consagrar-nos com ‘Finishers’.

És per això que, des de la Moove Foundation, ens hem unit vint amics per a poder superar aquest repte amb un únic objectiu: DONAR VISIBILITAT A ALLÒ INVISIBLE.

Amb la Fundació Esclerosi Múltiple volem seguir captant fons perquè, entre tots i totes, puguem millorar la vida de totes les persones diagnosticades amb esclerosi múltiple i el seu entorn.

Comencem la cursa amb una captació de més de 8.000€ gràcies a tots vosaltres. Ara, el nostre objectiu és creuar la meta superant els 20.000€!!!

  • 20 corredors pedalant 639km cadascú= 12.780km. Si cada quilòmetre equival a 1€ estarem parlant de 12.780€ addicionals, ens ajudes a aconseguir-ho?

Cada quilòmetre suma i cada euro també. Aquesta cursa la guanyem tots i totes plegats!

Donatiu:

  • 10€ per 10km de l’equip
  • 30€ per una sessió d’atenció psicológica
  • 50€ per una sessió de neurorrehabilitació
  • 100€ per a investigació de la malaltia

Qui som?

Albert Puiggros, Alexia Estany, Bet Rosell, Carlos Ortuño, Carlos Sazatornil, Francisco Javier Cano, Gonzalo Font, Guillermo Estany, Joan Torres, Marc Pierre, Mauro Maqueda, Miguel Rumeu, Oscar Herrero, Pablo Joly, Pepe Font, Pepe Autonell, Santiago Agustí, Santiago Font, Santiago Lopez-Balcells i Xavi Cano.

Comptem amb tu! Ajuda’ns a donar a la FEM els 12.780km que farem a la Titan Desert perquè puguem DONAR VISIBILITAT A ALLÒ INVISIBLE!

Amb la col·laboració de

Crea una iniciativa solidària per l’Esclerosi Múltiple

T’agradaria ajudar a millorar la qualitat de vida de persones amb esclerosi múltiple?

A la Fundació Esclerosi Múltiple som conscients que necessitem el suport de persones voluntàries per ajudar-nos a difondre el nostre missatge de conscienciar i tractar de sensibilitzar la societat sobre la malaltia.

×
Carregant…