Col·labora a les campanyes

Les empreses podeu col·laborar de moltes maneres en les diferents campanyes que organitzem al llarg de l’any. A continuació us assenyalem algunes de les principals campanyes que organitzem al llarg de l’any.

'Mou-te per l'esclerosi múltiple'

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar al Circuit Barcelona-Catalunya en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé. Com a empresa pots participar-hi com a patrocinadora, organitzant un equip de runners corporatiu o cedint algun producte per a la bossa del corredor.

'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

14 de juliol de 2019

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple a l’Estat Espanyol. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones amb esclerosi múltiple mullant-se en les piscines que participen a la campanya. Pots participar-hi com a empresa patrocinadora o fent un voluntariat corporatiu.

Una Poma per la Vida

Una Poma per la Vida és una campanya solidària envers les persones amb esclerosi múltiple que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte a la malaltia amb la qual conviuen prop de 7.500 persones a Catalunya. Durant dos dies, les voluntàries i  voluntaris presents als supermercats demanen a la ciutadania que col·laborin comprant una poma solidària. Com a empresa pots participar-hi comprant pomes solidàries per a tot el personal.

Contacta amb nosaltres si vols rebre assessorament a mida.

Iria Saà
Directora de Comunicació i Fundraising

Email: isaa@fem.es

Telèfon: 932 228 96 99