Col·labora a les campanyes

Les empreses podeu col·laborar de moltes maneres en les diferents campanyes que organitzem al llarg de l’any. A continuació us assenyalem algunes de les principals campanyes que organitzem al llarg de l’any.

'Mou-te per l'esclerosi múltiple'

El ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ és molt més que una cursa esportiva. És una jornada familiar al Circuit Barcelona-Catalunya en què tothom, independentment de la seva edat i condició, s’ho pot passar bé. Com a empresa pots participar-hi com a patrocinadora, organitzant un equip de runners corporatiu o cedint algun producte per a la bossa del corredor.

'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

14 de juliol de 2019

El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple a l’Estat Espanyol. El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones amb esclerosi múltiple mullant-se en les piscines que participen a la campanya. Pots participar-hi com a empresa patrocinadora o fent un voluntariat corporatiu.

Una Poma per la Vida

Una Poma per la Vida

Una Poma per la Vida és una campanya solidària envers les persones amb esclerosi múltiple que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte a la malaltia amb la qual conviuen prop de 7.500 persones a Catalunya. Durant dos dies, les voluntàries i  voluntaris presents als supermercats demanen a la ciutadania que col·laborin comprant una poma solidària. Com a empresa pots participar-hi comprant pomes solidàries per a tot el personal.

Contacta amb nosaltres si vols rebre assessorament a mida.

Iria Saà
Directora de Comunicació i Fundraising

Email: isaa@fem.es

Telèfon: 932 228 96 99