Alfred Pons

"Amb la neurorehabilitació milloro l'equilibri"

Té 37 anys i s’obliga a fer esport cada dia. Fa neurorehabilitació per millorar l’equilibri i per treballar el que a casa no faria.

Alfred Pons té esclerosi múltiple i fa neurorehabilitació

“A neurorehabilitació treballes coses que a casa no faries”, reconeix Alfred Pons. Té 37 anys i en fa 10 que li van diagnosticar esclerosi múltiple. Gran esportista s’obliga a fer activitat i neurorehabilitació, al centre neurorehabilitador de la Fundació a Reus. “Al principi tenia la cama esquerra més descompensada. A mi l’equilibri em falla, a neurorehabilitació la treballo i noto que milloro”.

La recepta de l’Alfred és no parar.  Entre d’altres, fa peses i també neda. “Intento mantenir-me el més actiu possible per quan trobin la cura estar el més fort possible“, afirma.

“Noto que fer esport em va bé encara que acabi reventat”, diu.  Fa prop d’un any i mig va començar a fer neurorehabilitació i es va comprar una guitarra per treballar la coordinació i l’agilitat als dits i a les mans. “Cognitivament el fet de fer coses diferents em va bé. Noto que no vaig a pitjor i que en alguns aspectes vaig a millor, com per exemple amb l’equilibri perquè quan més el treballes  millor estàs.”

“A neurorehabilitació els primers dies acabava cansat i frustrat perquè veia que fallava i a poc a poc vaig millorant. Tot és treball.”