Barcelona Swimmers es mulla per l'EM

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l'esclerosi múltiple avança i destinar fons a la recerca.

1.821 € aconseguits de 1.000 €

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l’esclerosi múltiple avança i destinar fons a la recerca.

 

El Club d’Aigües Obertes Barcelona Swimmers ha organitzat una activitat al mar oberta a tothom per sumar braçades per l’esclerosi múltiple. Es farà a la part interior de les columnes del Barcelona International Sailing Center (BISC), popularment conegudes com a Banys del Fòrum. Es tracta d’un espai de poca profunditat (de 60 cm a 100 cm) i envoltat d’escales de fàcil accés per a les persones participants. La nedada en aigües obertes es farà durant el matí de dissabte 8 de juliol.

Cada persona podrà nedar la distància que desitgi de 10 del matí a 14 h. Tots els participants que ho vulguin podran tenir un diploma del Mulla’t que acrediti les braçades que han fet i que Barcelona Swimmers els farà arribar en la setmana posterior a l’esdeveniment.

La inscripció mínima són 10 € i hi ha una inscripció prèmium de 20 € que ajuda les persones quan l’EM avança. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Per participar-hi cal portar banyador, ulleres de bany, protector solar resistent a l’aigua i casquet de bany. En inscriure’t, rebràs un correu electrònic de Barcelona Swimmers, en el qual et donaran tots els detalls!

×
Carregant…
×
[gravityform id="21"]