Barcelona Swimmers es mulla per l'EM

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l'esclerosi múltiple avança i destinar fons a la recerca.

1.821 € aconseguits de 1.000 €

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l’esclerosi múltiple avança i destinar fons a la recerca.

 

El Club d’Aigües Obertes Barcelona Swimmers ha organitzat una activitat al mar oberta a tothom per sumar braçades per l’esclerosi múltiple. Es farà a la part interior de les columnes del Barcelona International Sailing Center (BISC), popularment conegudes com a Banys del Fòrum. Es tracta d’un espai de poca profunditat (de 60 cm a 100 cm) i envoltat d’escales de fàcil accés per a les persones participants. La nedada en aigües obertes es farà durant el matí de dissabte 8 de juliol.

Cada persona podrà nedar la distància que desitgi de 10 del matí a 14 h. Tots els participants que ho vulguin podran tenir un diploma del Mulla’t que acrediti les braçades que han fet i que Barcelona Swimmers els farà arribar en la setmana posterior a l’esdeveniment.

La inscripció mínima són 10 € i hi ha una inscripció prèmium de 20 € que ajuda les persones quan l’EM avança. Tota la recaptació anirà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Per participar-hi cal portar banyador, ulleres de bany, protector solar resistent a l’aigua i casquet de bany. En inscriure’t, rebràs un correu electrònic de Barcelona Swimmers, en el qual et donaran tots els detalls!

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.