Mulla’t 2024

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis de neurorehabilitació a les persones amb esclerosi múltiple i destinar fons a la recerca, la nostra esperança. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Mulla’t!

141.415 € aconseguits de 350.000 €

Mulla't per l'esclerosi múltiple

On mullar-se?

El Mulla’t se celebra el diumenge 14 de juliol a la majoria de piscines de Catalunya. Hi ha algunes piscines, però, que prefereixen celebrar el Mulla’t un altre dia. Aquí tens totes les piscines inscrites al Mulla’t fins ara. Busca la teva piscina!

*Les piscines que participen al Mulla’t són solidàries amb l’esclerosi múltiple, però això no suposa un accés lliure o gratuït a les instal·lacions.

*La informació sobre l’accessibilitat i entrada lliure ha sigut proporcionada per les mateixes piscines. Si tens qualsevol dubte, contacta la teva piscina perquè pugui informar-te’n més detalladament.

* Utilitza el camp de filtre per cercar per nom de la piscina o població

Restaurants que es mullen

Mulla’t des del restaurant! 

Arreu de Catalunya hi ha restaurants que ofereixen un plat solidari amb l’esclerosi múltiple. Són els restaurants que es mullen!

Activitats del Mulla't

Com mullar-se?

Hi ha moltes maneres de mullar-se. A continuació te les detallem.

BOTIGA DEL MULLA’T 

  • Et pots mullar amb els productes solidaris del Mulla’t. Samarretes, tovalloles, bosses, necessers i el vano del Mulla’t tot a la teva disposició!

UN DONATIU

  • Et pots mullar fent un donatiu, que ens ajudarà a oferir serveis de neurorehabilitació a les persones que ho necessiten així com destinar fons a la recerca.
  • Per transferència, amb targeta i també fent un Bizum al 03128.

A LA BOTIGA I EL SUPERMERCAT 

  • Durant el juliol també et pots mullar des del supermercat amb l’Oli OleAurum, que és l’oli del Mulla’t. Trobaràs l’oli, fet per productors catalans, a Caprabo i Sorli.  Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1 € per l’esclerosi múltiple fins al 31 de juliol.
  • Cafès Cornella donarà un 20% de les vendes online del mes de juliol al Mulla’t. Podràs comprar el teu cafè a la seva pàgina web.
  • També entre l’1 i el 13 de juliol podràs comprar el Bolduman solidari de Boldú, que donarà la totalitat dels beneficis de les vendes d’aquest divertit producte solidari al Mulla’t.
  • Hi ha comerços que es mullen i venen els articles solidaris de la campanya des del seu establiment. És el cas de la farmàcia Neus Domènech de Salt, entre d’altres.  També participen dos comerços d’ACIB Barceloneta: Gèneres de Punt Pasqual i Les Ocasions. T’hi sumes?
Oli OleAurum dona 1€ per ampolla venuda a Sorli i Caprabo
Oli del Mulla't, oli OleAurum participa al Mulla't per l'esclerosi múltiple
Cafès Cornellà destina un 20% de les vendes online al Mulla’t  
Cafès Cornellà participa al Mulla't per l'esclerosi múltiple
El Bolduman de Boldú destina la totalitat de les vendes a l’EM 
Boldu es mulla per l'esclerosi múltiple

 

FENT UN VOLUNTARIAT

  • Et pots mullar fent un voluntariat pel Mulla’t. Les piscines ens demanen persones voluntàries per organitzar el salt del Mulla’t i per vendre els productes solidaris. Si ens vols ajudar omple el formulari i contactarem amb tu.

Materials del Mulla't

Mulla't per l'esclerosi múltiple

Cartell del Mulla’t 

Diploma Mulla't per l'esclerosi múltiple

Diploma del Mulla’t 

Testimonis

A Catalunya hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple. Te’n presentem dues 

Sandra Periago té esclerosi múltiple

Sandra Periago

“Em van diagnosticar amb 20 anys. No ho vaig dir i vaig fer veure que la malaltia no existia, però hi era.  Quan després d’un brot fort vaig haver d’afrontar el diagnòstic, vaig tenir a la FEM al meu costat. M’han ajudat molt!”

Barbara Montero té esclerosi múltiple

Bàrbara Montero

“L’esclerosi múltiple m’ha fet perdre la força a les cames molt ràpidament.  He començat a fer neurorehabilitatció i noto com cada dia tinc més força. Estic molt contenta de tenir professionals que estan amb mi i per a mi.”

FAQS

Pots mullar-te de moltes formes. Pots ajudar-nos col·laborant aconseguint els productes del Mulla’t, creant el teu propi repte o fent un donatiu al següent número de compte:

ES26 -2100-0921-81-0200093391

I si vols et pots fer soci/sòcia a www.fem.es/soci

Qualsevol aportació compta!

Ens agradarà molt que ho facis.

És molt fàcil:

  • Contacta amb nosaltres a mullat@fem.es i crearem el  teu repte.
  • Fes que la teva iniciativa arribi a tothom compartint la URL de la campanya. També pots compartir el teu repte a les xarxes socials amb els botons que apareixen a la pàgina del teu repte.

La teva donació es destinarà a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple amb serveis de neurorehabilitació i a la recerca, que és la nostra gran esperança.

Sí, la teva solidaritat desgrava. Els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportis: així per aportacions de tot un any que no superin els 250 €, la desgravació és del 80%.

És molt important compartir el teu repte amb el màxim nombre de persones, així aconseguiràs més col·laboració. Comparteix el repte amb l’etiqueta #Mullat2024.

El Mulla’t és una campanya que es realitza a tot l’Estat espanyol. Pots trobar els articles del Mulla’t a les piscines que participen al Mulla’t, en diferents punts on s’organitzen activitats o bé en línia. Les diferents entitats d’EM tenen botigues en línia en les quals també pots adquirir productes solidaris per l’esclerosi múltiple.

Les comandes fetes abans de les 16 :00 surten aquell mateix dia i en menys de 72 h les rebràs. L’empresa de missatgeria t’enviarà un SMS amb la data prevista d’entrega.

Si tens qualsevol dubte sobre el procés, els articles o les condicions d’entrega pots enviar un correu electrònic a mullat@fem.es i ens posarem en contacte amb tu.

Si has canviat d’opinió, els productes no t’agraden o bé hi ha algun problema amb els articles que has rebut, envia’ns un correu electrònic a mullat@fem.es indicant la referència de la comanda, el producte que vols tornar i el motiu de la devolució. Ens posarem en contacte amb tu per indicar-te com procedir.

Empreses que es mullen

moventia
Johnson & Johnson es mulla per l'esclerosi múltiple
Nieves Energia
GAP serveis turístics es mulla per l'esclerosi múltiple
Hipra
Merck
Sumescal
Boldú es mulla per l'esclerosi múltiple
El parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro es mulla per l'esclerosi múltiple
Water World es mulla per l'esclerosi múltiple
Catalunya Ràdio
Sharp
Mulla't per l'esclerosi múltiple Gremi de Restauració de Barcelona
GPU esclerosis multiple
×
Carregant…