Mulla’t 2023

Mulla’t perquè puguem acompanyar i oferir serveis a les persones que veuen com l'esclerosi múltiple avança i destinar fons a la recerca. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Llença't i Mulla’t!

231.113 € aconseguits de 300.000 €

Mulla't per l'esclerosi múltiple

On mullar-se?

El Mulla’t se celebra el diumenge 9 de juliol a la majoria de piscines de Catalunya. Hi ha algunes piscines, però, que prefereixen celebrar el Mulla’t un altre dia. Aquí tens totes les piscines inscrites al Mulla’t fins ara. Busca la teva piscina!

*Les piscines que participen al Mulla’t són solidàries amb l’esclerosi múltiple, però això no suposa un accés lliure o gratuït a les instal·lacions.

*La informació sobre l’accessibilitat i entrada lliure ha sigut proporcionada per les pròpies piscines. Si tens qualsevol dubte, contacta la teva piscina perquè pugui informar-te’n més detalladament.

* Utilitza el camp de filtre per cercar per nom de la piscina o població

Activitats del Mulla't

No s’han trobat esdeveniments propers.

Com mullar-se?

Hi ha moltes maneres de mullar-se. A continuació te les detallem.

AL RESTAURANT

Arreu de Catalunya hi ha restaurants que ofereixen un plat solidari amb l’esclerosi múltiple. Són els restaurants que es mullen!

BOTIGA DEL MULLA’T

  • Et pots mullar amb els productes solidaris del Mulla’t. Samarretes, tovalloles, bosses, necessers i l’ampolla del Mulla’t tot a la teva disposició!

UN DONATIU

  • Et pots mullar fent un donatiu, que ens ajudarà a oferir serveis de rehabilitació per a les persones que veuen que l’esclerosi múltiple avança, així com a la recerca.
  • Et pots mullar fent un Bizum al 03128.

AL SUPERMERCAT

  • Durant el juliol també et pots mullar des del supermercat amb l’Oli OleAurum, que és l’oli del Mulla’t. Trobaràs l’oli, fet per productors catalans, a les principals cadenes de supermercats: Esclat, Bonpreu, Caprabo, Sorli, Michelangelo, Consum, Condis, Valvi, El Corte Inglés, Hipercor, Nova Venda, Supermercats Llobet i Carrefour. Per cada ampolla d’oli venuda OleAurum cedeix 1 € per l’esclerosi múltiple fins al 31 de juliol. 
  • Fins el 27 de juliol, Caprabo es mulla i donarà els micro donatius solidaris de la seva clientela que paga amb targeta bancària a la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars.  En el cas de la FEM, els fons recaptats amb el programa de cèntims solidaris es destinaran a l’atenció domiciliària per a persones amb EM. 

FENT UN VOLUNTARIAT

  • Et pots mullar fent un voluntariat pel Mulla’t. Les piscines ens demanen persones voluntàries per organitzar el salt del Mulla’t i per vendre els productes solidaris. Si ens vols ajudar omple el formulari i contactarem amb tu!

Testimonis

A Catalunya hi ha 9.000 persones amb esclerosi múltiple. Te’n presentem dues que veuen com l’esclerosi múltiple avança:

Karen Torres

La Karen veu com cada vegada pot fer menys activitats a causa de l'esclerosi múltiple que li fa perdre capacitats i li limita la vida diària. Malgrat tot, mira endavant amb optimisme i es concentra amb tot el que encara pot fer. El 9 de juliol, Mulla’t per la Karen i per les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya.

Marta Costa i Quim Serra

La Marta Costa és l’esposa i cuidadora de Quim Serra, que té esclerosi múltiple des de fa més de 30 anys. Amb el temps, cada cop ha tingut més dependència i l’esclerosi múltiple ha avançat tant que necessita suport per a totes les activitats de la vida quotidiana. El 9 de juliol, Mulla’t per la Marta i en Quim!

FAQS

Pots mullar-te de moltes formes. Pots ajudar-nos col·laborant aconseguint els productes del Mulla’t, creant el teu propi repte o fent un donatiu al següent número de compte:

ES26 -2100-0921-81-0200093391

I si vols et pots fer soci/sòcia a www.fem.es/soci

Qualsevol aportació compta!

Ens agradarà molt que ho facis.

És molt fàcil:

  • Contacta amb nosaltres a mullat@fem.es i crearem el  teu repte.
  • Fes que la teva iniciativa arribi a tothom compartint la URL de la campanya. També pots compartir el teu repte a les xarxes socials amb els botons que apareixen a la pàgina del teu repte.

La teva donació es destinarà a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple amb serveis de neurorehabilitació i recerca.  Aquest any posem el focus especialment en les persones que veuen com la seva esclerosi múltiple avança i necessiten serveis i ajut per tenir una vida independent.

Sí, la teva solidaritat desgrava. Els percentatges de desgravació depenen de la quantitat que aportis: així per aportacions de tot un any que no superin els 150 €, la desgravació és del 80%.

És molt important compartir el teu repte amb el màxim nombre de persones, així aconseguiràs més col·laboració. Comparteix el repte amb l’etiqueta #Mullat2023.

El Mulla’t és una campanya que es realitza a tot l’estat espanyol. Pots trobar els articles del Mulla’t en diferents punts on s’organitzen activitats o bé en línia. Les diferents entitats d’EM de l’estat espanyol tenen botigues en línia en les quals també pots adquirir productes solidaris per l’esclerosi múltiple.

Les comandes fetes abans de les 16 :00 surten aquell mateix dia i en menys de 72 h les rebràs. L’empresa de missatgeria t’enviarà un SMS amb la data prevista d’entrega.

Si tens qualsevol dubte sobre el procés, els articles o les condicions d’entrega pots enviar un correu electrònic a mullat@fem.es i ens posarem en contacte amb tu.

Si has canviat d’opinió, els productes no t’agraden o bé hi ha algun problema amb els articles que has rebut, envia’ns un correu electrònic a mullat@fem.es indicant la referència de la comanda, el producte que vols tornar i el motiu de la devolució. Ens posarem en contacte amb tu per indicar-te com procedir.

Empreses que es mullen

moventia
Forns Enrich
Nieves Energia
Merck
Hipra
Symrise
Catalunya Ràdio
Sharp
×
Carregant…