Caminada solidària Orienta't - Reusimage

Caminada solidària Orienta't - Reus

1.785 € aconseguits de 1.000 €

L’empresa Trek&Team organitza un caminada solidària d’orientació en família el 18 de setembre a Reus.

Trek&Team col·labora amb el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ organitzant una caminada d’orientació en família el diumenge 18 de setembre.

Es podrà triar entre dues rutes, de 3km o de 6km. Les dues rutes són circulars i tenen sortida i arribada al centre de neurorehabilitació Mas Sabater.  Tots els i les participants rebran la bossa del caminador/a i una samarreta.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa i crònica de la qual encara avui no se’n coneixen les causes i que afecta 9.000 persones a Catalunya. El ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ dona visibilitat a la malaltia i permet recaptar fons per poder continuar acompanyant les persones amb esclerosi múltiple així com destinar fons a la investigació.

 

×
Carregant…
×

Afegeix el teu repte

Deixa’ns les teves dades, i ens posarem en contacte amb tu per ajudar-te a crear el teu repte solidari amb l’esclerosi múltiple.

"*" indicates required fields

Nom complet*
GDPR*
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.