Xuixos solidaris a Girona pel Dia Mundial de l’EM

La firma Can Castelló torna a endolcir l’esclerosi múltiple coincidint amb el Dia Mundial de la malaltia

Xuixos Castelló pel Dia Mundial EM

Els tradicionals xuixos de Can Castelló de Girona tornaran a endolcir el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple a Girona i a algunes poblacions del seu entorn. Castelló, la firma tradicional gironina coneguda pels seus excel·lents xuixos, tornarà a oferir xuixos solidaris per l’esclerosi múltiple. El 50% de la recaptació d’aquests xuixos es destina a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Si ets de Girona, Fontcoberta, Riudellots de la Selva o Sant Feliu de Guíxols es poden encarregar 4 xuixos solidaris per l’EM frescos o congelats al preu de 8 euros.

La comanda es fa en línia fins al 25 de maig i els dies 27, 28 i 29 de maig, es podran recollir en un dels establiments que participen en la campanya:

  • Les Flors de la Lleona, carrer dels Calderers 17, Girona.
  • La Noucentista, carrer Migdia 22, Girona.
  • Fleca Oriell, carrer Santa Clara 10 (Pont de Pedra) Girona.
  • Golosos, carrer del Mall 7, Sant Feliu de Guíxols.
  • Ca l’Estrella, carretera Fontcoberta 53, Melianta-Fontcoberta.
  • Forn Sant Cristòfol, avinguda Països Catalans, 46, Riudellots de la Selva.

De fet, en el moment de fer l’encàrrec ja es tria a quin establiment es recolliran els xuixos solidaris per l’EM. Aquest és el tercer any que Castelló se solidaritza amb l’esclerosi múltiple amb motiu del dia mundial i posa a la venda els xuixos solidaris.

En aquesta ocasió se sumen a la campanya, per primera vegada, la botiga Les Flors de la Lleona, al barri vell de Girona i el Forn Sant Cristòfol de Riudellots de la Selva.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!