Webinar per a familiars i amics de persones amb EM

Amb el títol “Cuidem a les famílies” s’oferiran eines per millorar la gestió emocional de l’esclerosi múltiple

Cuidem a les famílies

Amb el títol “Cuidem a les famílies” s’ha organitzat una conferència on-line que tindrà lloc el 15 de desembre a les 10 del matí.

L’objectiu de la sessió “Cuidem a les famílies” és donar eines a les famílies de les persones amb esclerosi múltiple per aconseguir una millor gestió emocional del dia a dia i evitar la sobrecàrrega.

Aquesta conferència on-line va adreçada a persones amb familiars o amics amb esclerosi múltiple i tindrà una durada d’una hora.

Lourdes Assens, psicòloga de la FEM al Centre Neurorehabilitador Miquel Martí i Pol de Lleida conduirà la sessió, que és oberta.

Si tens familiars o amics amb EM inscriu-t’hi!

Ho pots fer enviant un correu electrònic a lleida@fem o per telèfon els dimarts i dijous al matí al 973 70 12 27

2 comentaris

  1. M.Angels Canals ha dit:

    Com puc fer el seguiment de la conferència “Cuidem a las families”

    1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

      Hola M. Angels, quan t’hi apuntes et donen la clau per accedir a la conferència on-line. Si no la tens pots telefonar al 973 70 12 27

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd