Vota per la Fundació Esclerosi Múltiple

Servei d'atenció psicosocial

La Fundació Esclerosi Múltiple s’ha presentat al premi Cinfa amb el projecte “Tejiendo apoyos”, pel servei de recent diagnòstic i acompanyament a persones amb esclerosi múltiple

Aquest servei  ofereix suport psicosocial i orientació a les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies des del diagnòstic fins a fases avançades de la malaltia. D’aquesta manera es pretén millorar la qualitat de vida tant de les persones amb EM com de les seves famílies amb suport psicològic individual o de grup, orientació i apoderament.

El servei al recent diagnòstic i acompanyament es va posar en marxa l’any 2013 i des de llavors ha obtingut molt bons resultats. Cada any s’atenen, de mitjana, a un centenar de persones, bona part de les quals considera que el servei li ha suposat una millora del seu estat físic, psíquic i social, així com de la qualitat de vida.

El premi Cinfa és per votació popular directament a través de la seva web. Les 50 entitats que obtinguin més vots seran les guanyadores. Ens votes?

12 comentaris

 1. David Cabrera ha dit:

  Son un equipo humano maravilloso y ultra profesional, su clave es el compromiso, la empatía y el conocimiento científico aplicado. Merecen ampliar sus recursos para multiplicar sus servicios. Saludos desde Barcelona.

 2. Maria ha dit:

  Per que, sense aquest servei seria més dur avançar…GRÀCIES

 3. Nuria Soler Sala ha dit:

  Q puguin obtenir el premi Cinfa per poder seguir endavant

 4. María Inmaculada Gómez ha dit:

  Para que la lucha no pare.

 5. Ana ha dit:

  Por vosotr@s!!!!

 6. Rosa Maria Sarabia ha dit:

  Hi ha molt per fer !!!
  Ho sé de primera mà. He tingut el meu marit malalt 30 anys !

 7. Daniela Iscarescu ha dit:

  Feu una feina molt bona, gràcies

 8. Jos Petit Figuerola ha dit:

  Un gran equip que fa una excel·lent feina. Tots els suports que reben o puguin rebre beneficien a moltes persones,ja sigui afectats per EM com també el seu entorn.

 9. Carme Galceran ha dit:

  Sou un recolzament maravellòs. Gràcies per tot el que feu

 10. Rosa Bacardit Arnau ha dit:

  Per q seguiu lluitant us necessiten els malalts i les famílies. GRÀCIES

 11. Pol ha dit:

  Endavant Valents!!!

 12. Santi Garcia ha dit:

  La Fundació en general i aquestes dues marevelloses persones, la Sara i la Laia, s´ho mereixen per si mateixes.
  Moltes gràcies pel vostre ajut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd