Vota per la Fundació Esclerosi Múltiple

Servei d'atenció psicosocial

La Fundació Esclerosi Múltiple s’ha presentat al premi Cinfa amb el projecte “Tejiendo apoyos”, pel servei de recent diagnòstic i acompanyament a persones amb esclerosi múltiple

Aquest servei  ofereix suport psicosocial i orientació a les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies des del diagnòstic fins a fases avançades de la malaltia. D’aquesta manera es pretén millorar la qualitat de vida tant de les persones amb EM com de les seves famílies amb suport psicològic individual o de grup, orientació i apoderament.

El servei al recent diagnòstic i acompanyament es va posar en marxa l’any 2013 i des de llavors ha obtingut molt bons resultats. Cada any s’atenen, de mitjana, a un centenar de persones, bona part de les quals considera que el servei li ha suposat una millora del seu estat físic, psíquic i social, així com de la qualitat de vida.

El premi Cinfa és per votació popular directament a través de la seva web. Les 50 entitats que obtinguin més vots seran les guanyadores. Ens votes?

4 comentaris

 1. David Cabrera ha dit:

  Son un equipo humano maravilloso y ultra profesional, su clave es el compromiso, la empatía y el conocimiento científico aplicado. Merecen ampliar sus recursos para multiplicar sus servicios. Saludos desde Barcelona.

 2. Maria ha dit:

  Per que, sense aquest servei seria més dur avançar…GRÀCIES

 3. Nuria Soler Sala ha dit:

  Q puguin obtenir el premi Cinfa per poder seguir endavant

 4. María Inmaculada Gómez ha dit:

  Para que la lucha no pare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *