Vols participar en un estudi sobre discapacitat i covid?

El Ministerio de Derechos Sociales posa en marxa una recerca sobre l’impacte de la covid-19 en les persones amb discapacitat

 

El Centro de Documentación de Servicios Sociales y Política Social (SIIS) ha iniciat un estudi per conèixer els principals problemes de les persones amb discapacitat durant el coronavirus.

L’estudi consisteix en diverses enquestes per conèixer l’opinió de les persones amb discapacitat sobre els diferents reptes que han hagut d’afrontar al llarg de la pandèmia. La primera de les enquestes se centra en els serveis socials.

Es tracta de 23 preguntes i per respondre-les es triga 10 minuts aproximadament. La participació en l’enquesta és totalment anònima i confidencial.

Poden respondre l’enquesta persones amb discapacitat i també familiars, tutors o persones cuidadores. Aquesta enquesta es podrà omplir fins el dimarts 22 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd