Camina de punta a punta de Catalunya per l’EM primària progressiva

La Neus Benítez farà caminant més de 600 quilòmetres, de Portbou a Ulldecona, per conscienciar la societat sobre l’esclerosi múltiple progressiva

L’any passat va fer un repte per l’esclerosi múltiple infantil i va recórrer en tàndem més de 500 quilòmetres del camí de Santiago. Enguany, la Neus té un altre repte: recórrer Catalunya des de Portbou fins a Ulldecona a peu, amb un guia atès que només té un 10% de visió. Són més de 600 quilòmetres que farà caminant a partir del 26 de setembre quan començarà el repte. Per assolir-lo, la Neus tindrà al costat a companys, amics i a iTriatletes Solidaris, que ja van participar al repte l’any passat. En total, 13 guies que l’ajudaran a seguir el camí.

La Neus és conscient que el repte d’aquest any és enorme però té una motivació per tirar-lo endavant. Ella té esclerosi múltiple remitent recurrent però la seva companya té esclerosi múltiple primària progressiva, això li ha fet veure com diferent és la malaltia segons el tipus. La Neus creu que l’esclerosi múltiple primària progressiva és un tipus d’EM oblidat. De fet, fins fa poc no hi havia ni tractaments. Per això, ha optat per emprendre el repte per l’esclerosi múltiple primària progressiva. L’ajudes?

Clica sobre el mapa per veure les etapes

2 comentaris

  1. jaume rosell i vives ha dit:

    si necessites que t’acompanyi algun trajecte, només m’ho has de dir !!!!
    encara que sigui un secundari porogressiu !!!

  2. Esther Puig ha dit:

    Jo estic diagnósticada remitent recurrent. Intento pujar cims, si en algún tram et puc acompanyar estaria encantada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *