‘Una poma per la vida’ recapta 65.000€ per l’esclerosi múltiple

Els supermercats de Banyoles, Centelles i Valls baten el récord de pomes solidàries venudes

Voluntàries d'Una Poma per la Vida

La campanya solidària “Una poma per la vida”, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple i els supermercats Bonpreu i Esclat, ha aconseguit vendre 43.350 pomes en només dos dies, que es tradueix en una recaptació total de 65.025 euros.

Els fons recaptats amb aquesta campanya solidària, que va celebrar-se els dies 25 i 26 d’octubre a tota Catalunya, es destinaran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballa per acompanyar les persones amb esclerosi múltiple (EM) des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

 

Per aconseguir-ho, s’ha comptat amb l’ajuda d’un equip de més de 400 voluntaris i voluntàries, molts d’ells persones amb esclerosi múltiple, que s’han sumat a la iniciativa. Tots ells han col·laborat en aquesta nova etapa de la campanya amb la cadena Bonpreu i Esclat per vendre el màxim de pomes solidàries que, com a novetat aquest any, han estat pensades per regalar i personalitzar amb quatre divertits missatges. 

Una altra de les grans novetats d’aquest any ha estat l’aposta pel producte de proximitat. Totes les pomes venudes provenien de les comarques de Lleida i de Girona, contribuint a l’economia local i a la protecció del medi ambient. La campanya, ha comptat amb la participació, com a padrins, del presentador de televisió Quim Masferrer, la periodista Xantal Llavina, l’actriu Lloll Bertran i el Mag Lari, que van fer una crida a la participació ciutadana a través de les seves xarxes socials.

Rècord de pomes a Banyoles, Centelles i Valls

Una de les dades que deixa la campanya de 2019 és el rècord de pomes venudes en un mateix establiment. El Bonpreu de Banyoles ha batut tots els registres d’anys anteriors amb un total de 1.097 pomes venudes en només 48 hores. També han batut rècord els establiments de Centelles i Valls que van vendre 975 i 941 pomes respectivament. No és la primera vegada que els veïns i veïnes de Banyoles demostren la seva solidaritat amb aquesta malaltia. I és que, el passat 22 de setembre, més d’1.700 persones es van reunir per participar en la segona edició de la marxa solidària “Fem la volta a l’Estany”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd