Un projecte d’inserció laboral de la FEM seleccionat entre més de 200

Les fundacions Universia i Konecta seleccionen 4 projectes entre 218 per ser subvencionats

feina per a persones amb discapacitat

El projecte de la Fundació Esclerosi Múltiple “Lab of digital skills” és un dels 4 elegits entre 218 que les fundacions Universia i Konecta subvencionaran en la IX Convocatòria d’Ajudes a Projectes Inclusius.

Les dues fundacions aposten per projectes inclusius orientats a fomentar i promoure la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat a través d’idees innovadores i metodologies diferents, que donin suport a la consolidació del principi d’igualtat d’oportunitats. 

Dins d’aquesta categoria s’hi inclouen projectes per fomentar una educació professional inclusiva per millorar l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat i aquí és on s’ha premiat el projecte “Lab of digital Skills”.

Aquest projecte de la FEM preveu que  50 persones del servei de formació i intermediació laboral femtalent participin en un itinerari personalitzat a través del qual reforçaran les seves competències digitals. El projecte donarà a conèixer les professions més demandades actualmente en l’entorn digital.

A més, 5 participants podran rebre una beca per accedir formacions digitals com comunicació digital, continguts de marca, marketing digital, xarxes socials, SEO, SEM, analítica digital i customer intelligence.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!