Un home de 42 anys amb esclerosi múltiple vol fer 800 quilòmetres en bicicleta pel desert

Josep Lluís Layola comença una campanya per complir el seu somni i participar al Titan Desert.

Josep Lluís Layola té 42 anys i esclerosi múltiple diagnosticada des de l’any 2004. El seu somni és participar al Titan Desert, una cursa de gairebé 800 quilòmetres que es fa cada any a Marroc i que consta de 6 etapes en les quals s’atrevessen muntanyes i desert.

Layola, malgrat la fatiga, l’espasticitat i el dolor a causa de l’esclerosi múltiple, es va superant cada any. Aquest 2013 va guanyar al mes de juny el sotscampionat d’Espanya de triatló amb distància sprint a Altafulla. Més recentment, al mes d’octubre, va participar a la Challenge Barcelona-Maresme fent 180 km en bicicleta, corrent una marató i nedant 3,8 quilòmetres, i va obtenir el títol de campió d’Espanya d’Ironman.

El seu proper repte és el Titan Desert. Atès que les inscripcions a curses d’aquestes característiques tenen un cost important, Layola ha presentat una candidatura per obtenir una beca a través de la campanya “Persigue tus sueños” que porta a terme GAES per esponsoritzar projectes esportius. Layola té previst destinar un percentatge d’aquesta beca a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Per obtenir la beca, cal que el projecte de Josep Lluís Layola sigui un dels 10 més votats. Un cop passada aquesta sel·lecció, GAES decidirà quin o quins dels 10 projectes amb més suport popular subvenciona. Per ajudar a Josep Lluís a complir el seu somni, podeu votar clicant aquí.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!