Un bloc de pisos per a persones amb esclerosi múltiple i altres discapacitats

El projecte de ‘cohousing’ s’obre a la discapacitat perquè no troben prou persones amb EM

El projecte de cohousing per emprendre una cooperativa d’habitatges per a persones amb esclerosi múltiple no troba prou persones amb EM i per assegurar la viabilitat del projecte s’obre a la discapacitat física. Per tirar endavant es necessiten 12 persones que comprin un habitatge.

Es tracta de pisos d’entre 40 i 60 metres quadrats situats a Badalona. Els de 40 metres quadrats són tipus loft. Tots tenen una cuina americana, bany adaptat, dormitori i un ampli balcó. A més, hi ha espais comuns com jardí, piscina, menjador, rentadoria, espai de cowork, cuina, despatx i bany adaptat.

Les persones que vulguin participar al projecte hauran d’invertir inicialment entre 30.000 i 35.000 € i posteriorment hauran de pagar quotes mensuals d’entre 550 i 650 €. A banda, els veïns hauran de decidir quins serveis mancomunats volen.

El projecte de cohousing és un projecte eficient energèticament. Està pensat per emprendre en règim de cooperativa, el financia la banca ètica i els propietaris s’estalviaran tant el 30% de marge del promotor com el 5% de marge de la immobiliària.

El dijous 3 d’octubre se celebrarà una nova sessió informativa per a les persones interessades en aquest projecte.

Hora: 5 de la tarda

Lloc: La innoBAdora, carrer Perú 52 de Barcelona

Si hi vols assistir cal enviar un correu a info@cohousinglab.com

1 comentari

  1. Mercedes Encinas ha dit:

    estic interesada merche.encinas@yahoo.es
    81% discapacidad amb mobilidad reduida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *