Tractaments i tecnologia entre els temes que s’abordaran a l’ECTRIMS de Barcelona

Just acabat l’ACTRIMS-ECTRIMS 2014 celebrat recentment a Boston, ja es coneix que el proper ECTRIMS, Congrés Anual del Comitè Europeu pel Tractament i la Recerca de l’Esclerosi Múltiple, se celebrarà l’any vinent a Barcelona entre els dies 7 i 10 d’octubre. La seu de l’ECTRIMS serà el Centre de Convencions Internacional de Barcelona i a un any vista ja se saben alguns dels temes que es tractaran.

El Congrés de Barcelona abordarà el camí a seguir en l’EM en el futur posant l’accent en els tractaments personalitzats per maximitzar l’eficàcia i seguretat de les teràpies complexes, les estratègies innovadores en el tractament de la malaltia, les cèl·lules del Sistema Nerviós Central en la neurodegeneració, la importància de diagnosticar l’esclerosi múltiple quan abans millor i els factors ambientals en el desenvolupament i pronòstic de l’EM entre d’altres. El proper ECTRIMS dedicarà especial importància a les noves tecnologies de la informació.

El director del Cemcat, cap del servei de Neurologia-Neuroimmunologia de l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron i president de l’ECTRIMS 2015, Dr. Xavier Montalban, ha afirmat que la celebració del congrés a Barcelona evidencia “la bona feina que es porta a terme al nostre país en el diagnòstic i tractament de l’EM”. Pel Dr. Montalban, el Congrés “ens posiciona com un dels països de referència en l’abordatge d’aquesta malaltia neurodegenerativa”.

Setembre de 2014

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!