Normes del fòrum

Presenta't a la Comunitat 0 respostes 0 votes 166 visualitzacions
Els fòrums de la Fundació Esclerosi Múltiple són un espai de trobada per a persones amb EM o alguna relació amb l'EM. Per garantir una bona convivència i el funcionament correcte d'aquest espai, el fòrum compta amb unes regles d'obligat compliment.
  • Aquesta comunitat es basa en el respecte, la tolerància i l'educació amb la resta d'usuaris. Està terminantment prohibit publicar missatges que incitin a l'odi, la discriminació, l'assetjament, la violència o que faltin al respecte a les persones o col·lectius.
  • Està prohibit publicar contingut que pugui ferir la sensibilitat, contingui violència explícita, contingut sexual o maltractament animal.
  • Està prohibit fer publicitat i utilitzar els fòrums amb qualsevol finalitat comercial o lucrativa.
  • Està prohibit compartir material amb drets d'autor o que no compleixi les lleis de propietat intel·lectual, així com enllaços que els portin.
  • Els missatges enganyosos o fraudulents sobre la salut no estan permesos.
  • Els fòrums tenen moderadors que es reserven el dret a no publicar missatges que no es considerin adequats o que incompleixin les normes de publicació. També podran moure temes a altres fòrums si així ho consideren adequat.
  • Hi ha diversos fòrums temàtics on els usuaris poden publicar fils sobre temes que els siguin interessants. Els fils creats pels usuaris han d'ajustar-se a la temàtica de cada fòrum.
Qualsevol incompliment pot comportar una advertència dels administradors, si es considera una falta lleu, o l'expulsió temporal o permanent de la plataforma. Si tens dubtes sobre les normes del fòrum, consulta l'apartat Com participar al fòrum o posa't en contacte amb un administrador.
Heu oblidat la vostra contrasenya?
Vols crear el teu compte? Inscriure