Arrodoniment solidari per l’EM a Bonpreu i Esclat

Durant tot el desembre Bonpreu i Esclat s’aboca en la neurorehabilitació dels joves amb esclerosi múltiple

Arrodoniment solidari per l'EM a Bonpreu i Esclat

Els supermercats Bonpreu i Esclat destinaran l’arrodoniment solidari del mes de desembre a aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple. 

Bonpreu i Esclat oferirà als seus clients la possibilitat de destinar els cèntims de l’arrodoniment de les compres realitzades amb targeta de crèdit a la neurorehabilitació de les persones joves amb EM.

A Catalunya, hi ha més de 1.200 persones joves amb esclerosi múltiple que tenen menys de 35 anys. El projecte amb Bonpreu i Esclat ens ajudarà a fer rehabilitació amb aquestes persones amb plans terapèutics individualitzats i suport psicològic i social perquè aconsegueixin el màxim d’autonomia.

Troba aquí la teva botiga més propera i ajuda’ns a l’hora de fer la teva compra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd