Taller per descobrir formacions en l’àmbit digital i tecnològic

Taller en línia de 4 hores que et donarà pistes sobre si et vols dedicar professionalment al sector tecnològic i digital

Moltes vegades hi ha professions digitals que ens interessen, però no sabem si prou per dedicar-nos-hi professionalment.

El 26 d’octubre hem organitzat un taller lúdic en línia que et donarà pistes per descobrir el teu talent digital i tecnològic ocult! El taller començarà a les 10 del matí i acabarà a les 14 h.

Si tens esclerosi múltiple i/o discapacitat física i creus que sector digital pot ser una sortida professional, fes la prova i apunta-t’hi! 

T’informarem també de com accedir a formacions subvencionades en programació i en assistència com a IT Support impartides per Factoria F5.  

Apunta-t'hi!

Nom
GDPR(Obligatori)
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd
Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!