Taller de LinkedIn de 8 hores

Taller per a persones amb esclerosi múltiple o altres discapacitats físiques que vulguin potenciar el seu perfil

Els dies 22 i 26 de novembre, de 10:00 a 14:00, es realitzarà la 2ª edició del taller de LinkedIn. Aquest taller es farà en línia, té una durada de 8 hores i compta amb l’experta en LinkedIn Cèlia Hill com a professora.

Durant les sessions, aprendrem com potenciar el nostre perfil en aquesta xarxa social, a fer recerques i a fer-nos visibles davant les empreses. També aprendrem a fer contactes, publicacions i recerques. Durant el taller perfeccionarem el nostre perfil de LinkedIn.

Per participar en aquest taller és imprescindible de disposar d’un perfil creat de LinkedIn i un ordinador per poder seguir la sessió. També és important tenir accés al telèfon mòbil, ja que s’utilitzaran les dues eines per fer pràctiques.

Taller adreçat a persones amb esclerosi múltiple o amb discapacitat física que busquin feina o vulguin reorientar-se laboralment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd