Sopar solidari a Alcover per l’EM

Més d’un centenar de persones assisteixen al sopar per captar fons per l’esclerosi múltiple

Sopar per l'esclerosi múltiple a Alcover
Sopar per l'esclerosi múltiple a Alcover

El  tradicional sopar per l’esclerosi múltiple d’Alcover, que se celebra al restaurant El Álamo, va aplegar 120 persones  el divendres 8 de novembre, malgrat la gèlida nit. Durant el sopar es van recaptar 3.200 € i es van sortejar regals d’empreses i botigues que van voler col·laborar amb la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Al sopar hi va assistir l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, que va fer entrega de dos talons que sumen 1.085€ per l’esclerosi múltiple; l’alcalde d’Alcover, Robert Figueres, amb tot el consistori i també l’alcalde La Masó, Josep Solé, així com regidors de Vallmoll, Valls i Reus. També hi van assistir el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Joan Plana, i Xabi Amsa en representació dels serveis territorials de Salut.

1 comentari

  1. Sonia Téllez ha dit:

    Aquest sopar és entranyable, solidari, divertit i el resultat de molt de treball amb la coordinació de Sefa Bové.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd