Sensibilització a Grup Zurich

Setanta persones participen en un taller “Guia per a l’acompanyament a treballadors amb discapacitat” del grup Zurich

Dins el programa “Valientes con la Diversidad”, que el Grup Zurich està portant a terme durant tot aquest 2020, el dimecres 28 d’octubre des del servei de formació i intermediació laboral femtalent es va impartir el taller “Guia per a  l’acompanyament a treballadors amb discapacitat”. El taller va durar una hora i hi van prendre part 70 persones a les quals se’ls va explicar els diferents tipus de discapacitat, de quines patologies es poden derivar, quines possibles necessitats poden tenir per continuar portant a terme les seves responsabilitats, i quines adaptacions poden ser ofertes per part de l’empresa.

Els participants van poder comprendre la invisibilitat de molts dels símptomes de l’esclerosi múltiple i la necessitat d’introduir estones de descans o de teletreball que permetin a les persones amb EM recarregar energia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd