Salut renova els tractaments que ara caduquen fins l’1 de juny

Es dispensa la medicació necessària per un mes de les prescripcions de tractaments crònics encara que hagin caducat

El CatSalut ha informat  que per tal de donar resposta a les mesures de prevenció del contagi pel coronavirus SARS-CoV-2, una de les mesures recomanades pel Departament de Salut és l’ajornament de visites no urgents dels pacients.

Per aquest motiu,  tots els tractaments que acabaven durant els mesos de març o abril han quedat automàticament renovats fins el primer de juny.

D’altra banda, s’han posat en marxa modificacions en la gestió del pla de medicació de recepta. Així es dispensarà a l’oficina de farmàcia la medicació necessària per un mes de les prescripcions de tractaments crònics encara que hagin caducat sense necessitat de renovació per part del metge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd