Salut i Benestar col·labora amb l’EM

Ofereix un 10% a la FEM de la teràpia física vascular Bemer, teràpia que afavoreix el sistema immunitari i contribueix a disminuir el dolor

Salut i benestar

Els centres Salut i Benestar de Girona i Porqueres col·laboren amb la FEM. Per cada pack de 10 sessions venudes de la teràpia física vascular Bemer, que té un cost 150€, es donaran 15€, des d’ara i fins tot l’any 2021.  Les persones que adquireixin aquesta teràpia podran fer-la al Centre de Salut i Benestar de Porqueres o de Girona (a Giderma que és espai de fisioteràpia i parafarmàcia que està al centre de la ciutat).

Què és la teràpia física vascular Bemer?

És un tractament dels transtorns de la circulació i les seves conseqüències. Aquest tractament suposa una ajuda pels mecanismes de regulació corporals i pels processos de regeneració i rehabilitació.

Aquesta teràpia afavoreix el sistema immunitari, disminueix el dolor i millora la fatiga. Per això, entre els seus usuaris i usuàries hi ha persones amb esclerosi múltiple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd