Regala la poma més solidària amb l’esclerosi múltiple

A causa de la covid, aquest any no podràs trobar la poma de l’EM al supermercat però la podràs regalar on-line.

L’agreujament de la covid-19 a Catalunya i les últimes recomanacions de les autoritats sanitàries han fet que aquest any, per prudència, hàgim decidit d’acord amb Bonpreu i Esclat no fer la campanya “Una Poma per la Vida” als supermercats.

Però això no vol dir que no tinguem pomes, sinó que la campanya se celebrarà on-line. Així, com en els últims anys, tens l’oportunitat de regalar pomes virtuals a les persones que estimes.

Regalar un poma virtual és molt fàcil

  1. Entra a www.unapomaperlavida.cat
  2. Tria quantes pomes vols regalar i a qui li farà il·lusió aquest regal.
  3. Tria la frase que vols enviar juntament amb la poma. Tens 4 opcions, que segur que t’agradaran
Una poma per la vida

Un cop triada la frase ja pots fer la teva col·laboració amb l’esclerosi múltiple i enviar la poma.

D’altra banda, les empreses solidàries, que fins ara regalaven pomes al seu personal, podran continuar sumant-se a la campanya de forma virtual o física, atès que en aquest cas no requereix de voluntariat ni dels supermercats. De moment, es calcula repartir 3.000 pomes solidàries a les empreses.

I recorda que regalant la poma estàs ajudant a garantir la recerca en l’esclerosi múltiple i els serveis de rehabilitació i formació i intermediació laboral de la Fundació en aquests temps difícils de covid. Anima’t a regalar somriures i salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd