Rècord de l’oli del Mulla’t

L’oli OleAurum que durant el mes de juliol és l’oli del Mulla’t aconsegueix 14.390€ per l’EM

Aturem l'impacte de l'esclerosi múltiple

Olis de Catalunya ha aconseguit batre el rècord de vendes de l’oli solidari OleAurum que, durant el mes de juliol es converteix en l’oli del Mulla’t, ja que durant tot el mes per cada ampolla venuda es destina 1€ a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Enguany s’han venut 14.390 ampolles que suposen 14.390€. Aquest és el sisè any que Olis de Catalunya col·labora amb la Fundació i durant aquest temps ha donat 68.839€ per l’esclerosi múltiple.

L’oli es podia trobar a més de 1.000 supermercats arreu de Catalunya i a banda de contribuir a lluitar contra l’esclerosi múltiple la iniciativa permet donar a conèixer un producte de proximitat i de primera qualitat elaborat per petits productors catalans. Des d’Olis de Catalunya han assegurat estar “molt orgullosos de poder col·laborar amb la gran tasca que ja fa 30 anys que porta a terme la Fundació”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd