Prorroguen un any la vigència de les targetes d’aparcament per a discapacitats

La mesura també afecta a les targetes de transport col·lectiu

Amb l’estat d’alarma es va suspendre la tramitació de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat així com la de les targetes d’aparcament de transport col·lectiu. Per això la Generalitat ha decidit prorrogar la validesa de les targetes d’aparcament per a persones amb discapacitat i la de les targetes d’aparcament de transport col·lectiu que hagin caducat en el període comprès entre l’1 de març de 2020 i la data de finalització de l’estat d’alarma fins a un any després de la finalització d’aquest estat d’alarma. Un cop hagi acabat l’estat d’alarma, les persones titulars de les targetes que caduquin durant aquest període, tindran l’obligació de sol·licitar-ne la renovació.

2 comentaris

 1. Montserrat Gené ha dit:

  Com puc solicitar per primera vegada la targeta per aparcament de discapacitat? Quins són els baràmetres que es tenen en compte?
  La meva minusvalia es del 33% i tinc la targeta que ho valida.
  Però m’agradaria saber si puc optar a la targeta d’aparcament.

  Moltes gràcies.

  1. Fundació Esclerosi Múltiple ha dit:

   Hola Montserrat, la targeta d’aparcament va vinculada al grau de discapacitat i concretament al barem de mobilitat que s’hi inclou. Per poder sol·licitar l’aparcament cal disposar d’un SI en el barem. Si tens més dubtes i necessites resoldre’ls, des de la Fundació restem a la teva disposició.

Comments are closed.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!