Prop de 7.000 insercions laborals de persones vulnerables

El programa Incorpora de la Fundació “la Caixa” fa una aposta per la feina de les persones amb risc d’exclusió social

Les entitats socials que participen en el programa Incorpora de la Fundació “la Caixa” estan a punt d’arribar a les 7.000 insercions laborals de persones amb risc social. Aquest programa, que va néixer l’any 2006, posa l’accent en la igualtat d’oportunitats. La FEM hi participa en la inserció de les persones amb esclerosi múltiple i discapacitats físiques i sensorials.

El context actual no ho posa fàcil

Una de les conseqüències derivada de la pandèmia, ha estat la destrucció d’ocupació i l’augment de l’atur entre les persones en risc d’exclusió social. Per això de cara a aquest 2021, les 104 entitats que formen el grup de Barcelona, es van comprometre a sumar esforços per arribar a aconseguir una feina a almenys 7.000 persones vulnerables. A finals del mes de setembre, aquesta xifra ja arribava a 6.343 insercions, que representen un 39% més respecte del mateix moment anual del 2020.

Encara queda un llarg camí, però molt necessari, per continuar treballant per la lluita de les desigualtats. Per aquest motiu des de la FEM, es vol aprofitar per fer una crida a totes aquelles empreses que vulguin convertir-se en agents de canvi social, i ens vulguin confiar els seus processos de selecció per tal d’afavorir la igualtat d’oportunitats en l’accés a una feina.

Les entitats socials actuen com a mediadores entre les persones vulnerables que atenen i les empreses socialment responsables que volen incorporar talent divers.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!