Prop de 500 persones del Grup Zurich es troben per tractar sobre malalties invisibles

Durant la jornada es va explicar com malalties, com l’esclerosi múltiple, que no es veuen afecten a l’entorn laboral

Prop de 500 persones, treballadores del grup Zurich, es van connectar el 9 de juny passat per saber més sobre malalties invisibles, com l’esclerosi múltiple, que poden afectar el desenvolupament a la feina. L’objectiu de la jornada, que es va organitzar des de la FEM, era que els i les assistents es posessin en la pell d’una persona diagnosticada de malalties metabòliques o autoimmunes com l’esclerosi múltiple.

El fet que es tracti de malalties invisibles fa que puguin generar reaccions rebuig, negació o frustració i que entorpeixen la normalització i la inclusió de la persona que conviu amb la malaltia. Per aquest motiu des de la FEM considerem imprescindible poder parlar-ne obertament així com, si és necessari,  introduir petites adaptacions en el lloc de treball que permetin a la persona desenvolupar la seva feina. Santiago Insula, director de Recursos Humans i Responsabilitat Corporativa del grup Zurich, va tancar la sessió fent un balanç de l’esdeveniment i de tot el que podem fer i aprendre per aconseguir una organització més inclusiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd