Programa Incorpora d’inserció

La Fundació Esclerosi Múltiple ha firmat la renovació del Programa Incorpora d’Obra Social “la Caixa” per insertar laboralment a persones amb risc d’exclusió social

La Fundació ha firmat la renovació del Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, que treballa per insertar laboralment a persones amb risc d’exclusió social. 

La Fundació Esclerosi Múltiple és membre d’Incorpora des des l’any 2009, quan va començar una col·laboració en el marc d’aquest programa que implica treballar amb més de 100 entitats de l’àrea de Barcelona en matèria d’inserció sociolaboral. Participar a Incorpora suposa treballar en xarxa, cosa que facilita la resposta a les empreses i a les persones que estan en situació de vulnerabilitat i busquen feina.

Durant l’any passat es va aconseguir atendre 17.621 persones, visitar 4.652 empreses i gestionar 8.062 ofertes. Un total de 8.057 persones van ser insertades laboralment dins la província  de Barcelona.

Els bons resultats del programa fan que des de la Fundació Esclerosi Múltiple en siguem uns ferms defensors. El nou conveni firmat per la directora de la Fundació, Rosa Masriera, planteja reptes per millorar les xifres assolides. Així durant aquest any es plantegen millores com: potenciar les xarxes d’ocupació inclusiva, la innovació i el desenvolupament tecnològic així com oferir formació contínua als professionals, entre d’altres.

El programa Incorpora està format per 407 entitats socials repartides entre 20 sectors territorials. La Fundació Esclerosi Múltiple és una d’aquestes entitats i treballa amb persones amb esclerosi múltiple i altres discapacitats físiques que busquen feina o necessiten una reorientació laboral.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!