Programa de sensibilització de l’EM infantil

Neix la plataforma Avancemos per resoldre dubtes i acompanyar a les famílies que tenen infants o joves amb esclerosi múltiple

avancemos programa per l'em infantil i juvenil

La plataforma AvancEMos és una eina amb tota la informació sobre l’esclerosi múltiple infantil i juvenil a disposició dels joves i les famílies dels menors de 18 anys que tenen esclerosi múltiple.

Avancemos és un projecte de la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació d’EM de Madrid (FEMM), que compta amb el suport de Novartis i l’aval d’Esclerosis Múltiple España.  Parteix de la base de la necessitat d’informació quan hi ha un diagnòstic d’esclerosi múltiple infantil tant per part de la persona amb EM com, especialment, de la família i de l’escola.

Per això, la plataforma ofereix informació sobre l’esclerosi múltiple infantil i diferencia l’esclerosi múltiple en menors i majors de 16 anys perquè en funció de l’edat poden aparèixer necessitats diferents.

Avancemos dona consells a les famílies sobre com gestionar els símptomes, les visites als metges, la medicació i analitza com afecta la malaltia en l’entorn escolar, a l’hora d’estudiar, amb els companys i des d’un punt de vista de les emocions.

La plataforma inclou un apartat pels pediatres i els professionals de la salut amb una guia pels pediatres i una altra pels professionals sanitaris. Les guies pretenen donar coneixement sobre l’EM i crear alertes que facilitin la detecció i el diagnòstic de l’EM, que és una de les claus per poder-la tractar també abans.

Heu d'iniciar la sessió per comentar.

Tens un compte? Inicia la sessió ara!

Vols crear el teu compte? Inscriu-te ara!