Professionals de la Fundació imparteixen un curs

Professionals de la Fundació Esclerosi Múltiple imparteixen un curs sobre el maneig de les malalties neurodegeneratives

El curs “Maneig de les malalties neurodegeneratives” està organitzat per l’Institut Català de la Salut, Atenció Primària de Lleida i ha estat impartit per professionals de la Fundació Esclerosi Múltiple a Lleida. El curs, que es va celebrar el 7 de maig i tindrà una nova sessió el dimarts 14 de maig, es fa l’aula de formació del CAP Onze de Setembre i respon a l’augment de casos de malalties neuroprogressives sobretot en població jove.

Atès que des del Centre Neurorehabilitador de la Fundació Esclerosi Múltiple s’aborden les malalties des d’un punt de vista multidisciplinar es va contactar amb la Fundació per impartir aquesta formació oberta a tots els col·lectius.  Al llarg del curs es posa l’accent en els tractaments neurorehabilitadors de malalties neurològiques com l’esclerosi múltiple, el Parkinson o l’ELA, entre d’altres i s’explica com optimitzar recursos i com es treballen les malalties des d’un punt de vista transdisciplinari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd