Veure aquest correu en el teu navegador

Vota el moment més important de les persones que demanen més a la vida amb EM

La campanya “Exigeix més a la teva vida amb EM” ha recollit 65 testimonis de tot el món que expliquen el moment clau en què alguna cosa els va fer canviar el seu punt de vista respecte a l’esclerosi múltiple. Descobreix aquí les històries i vota les 3 que més t’agradin!

 

Llegeix aquí

 

Entreguem les beques FEM-U que potencien el talent juvenil

La directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera, ha entregat les beques FEM-U 2017-2018 que potencien el talent juvenil. Són tres beques valorades en 2.000€ cadascuna que atorguen la FEM i el Grup Uriach. Els guanyadors tenen entre 20 i 23 anys i han estat: Cristian González, Claudia Villanueva i Àlex Lavall. 

 

Llegeix aquí

 

Dimecres, taller de 90 minuts perquè decideixis si t’agrada programar

Si tens esclerosi múltiple o altres discapacitats i busques una sortida professional, la programació web pot ser una bona opció. Per això, la Fundació Esclerosi Múltiple ha organitzat un taller de programació de 90 minuts, aquest dimecres a les 5 de la tarda. Apunta’t-hi! 

 

Llegeix aquí

 

 

FES-TE'N SOCI

 

https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/

© Tots els drets reservats Fundació Esclerosi Múltiple

FEM · Carrer de Tamarit, 104 · Barcelona 08015 · 
Avís legal  
Contacte: 
info@fem.es

 
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l'informem que les seves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM) que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l'enviament d'informacions relacionades amb la nostra Fundació, així com facilitar la gestió de l'activitat operativa i administrativa desenvolupada per la Fundació. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

 

Donar-se de baixa