Veure aquest correu en el teu navegador

La Unió Europea autoritza l’ocrelizumab

La Unió Europea ha autoritzat OCREVUS® (Ocrelizumab) per als pacients amb formes actives d'esclerosi múltiple en brots i per als pacients amb esclerosi múltiple primària progressiva primerenca en funció de la durada de la malaltia, dels nivells de discapacitat i de les característiques de l'activitat inflamatòria determinada per proves d'imatge. Després de l'autorització europea, la seva incorporació a la cartera del Sistema Nacional de Salut espanyola està pendent de la corresponent decisió sobre el seu reemborsament i preu.

 

Llegeix aquí

 

L’EM es podria detectar en mostres de sang

Científics de la Universitat de Huddersfield (Regne Unit) han identificat possibles biomarcadors (l'esfingosina i la dihidroesfingosina) ja relacionats amb l’esclerosi múltiple que permetrien desenvolupar un mètode per detectar la malaltia en mostres de sang.

Aquesta recerca, que es publica en un article a la revista 'Analytical Methods', suposaria un pas endavant important en el diagnòstic de l’esclerosi múltiple ja que permetria evitar l'ús d'altres procediments més invasius i dolorosos.

 

Llegeix aquí

 

 

Apunta’t al punt de trobada per a adults

Després de l’èxit del punt de trobada per a joves, la Fundació ha posat en marxa un punt de trobada per a adults que començarà el mes de febrer. Llegeix aquí com participar-hi.

Llegeix aquí

 

Nou president de la SEN

Exuperio Díez Tejedor és el nou president de la Sociedad Española de Neurología en substitució d’Òscar Fernández Fernández. Una part de la junta també s’ha renovat.  T’expliquem qui en forma part.

Llegeix aquí

 

FES-TE'N SOCI

https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/ https://www.facebook.com/Fundacio.Esclerosi.Multiple/

© Tots els drets reservats Fundació Esclerosi Múltiple

FEM · Carrer de Tamarit, 104 · Barcelona 08015 · 
Avís legal  
Contacte: 
info@fem.es

 
En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l'informem que les seves dades de contacte són incorporades en fitxers titularitat de la FUNDACIÓ ESCLEROSI MULTIPLE (FEM) que responen a la finalitat de servir de directori de contactes, l'enviament d'informacions relacionades amb la nostra Fundació, així com facilitar la gestió de l'activitat operativa i administrativa desenvolupada per la Fundació. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a FEM, Ref. Protecció de dades, C/ Tamarit 104 Entl., 08015 Barcelona, o bé, per correu electrònic a lopd@fem.es.

 

Donar-se de baixa